« Takaisin

Pioneer Herbal hoito-öljy kavioille

HOITAA TEHOKKAASTI SIENEN AIHEUTTAMAT VAURIOT KAVION SEINÄMISTÄ JA SÄTEISTÄ JA TUHOAA MYÖS ITSE AIHEUTTAJAN! JUUSTOMAINEN HAJU HÄVIÄÄ USEIN JO ENSIKÄSITTELYLLÄ! EI SISÄLLÄ ÄRSYTTÄVIÄ AINEITA ESIM ALKOHOLIA. 

Valmistus siirtynyt Vainikan aitalle.

Pioneer Herbal tuotesarjaan kuuluva öljy, jonka on huomattu tehokkaasti hoitavan kavion sieni-infektioita, kuten valkoviivatautia ja säteen sieni-infektiota. Käytetään Pioneerin saippuapesun jälkeen. Todella suosittu öljy sisältää viittä eri luonnon öljyä ja kolmea eri yrttiä. Luonnon öljyt sitovat eteeriset öljyt hoidettavaan kohteeseen ja antavat hoidettavan kohteen hengittää. Tuotteet eivät sisällä mineraalipohjaisia öljyjä.

HUOM! TÄMÄN ÖLJYN TARKOITUS EI OLE HOITAA ESIM HALKEILEVIA, KUIVIA TAI LOHKEILEVIA KAVIOITA! SIIHEN ONGELMAAN ON VAIN YKSI RATKAISU:

ASIANMUKAINEN RUOKINTA JA ELINOLOSUHTEET!

Jos hevosellasi on jatkuvasti ongelmia kavioiden laadun kanssa (halkeilua, lohkeilua, kuivuutta), ota yhteys eläinlääkäriisi ja pyydä verikokeet joiden kautta saat tietää elimistön hivenaine-tilanteen. Sitä kautta hoito on aina kaikista tehokkainta ja taloudellisinta. 

Hoidettaessa valkoviivatautia; harjaa kaviot täysin puhtaaksi, kastele, lisää harjaan vettä ja Pioneerin saippuaa. Hiero kavion jokaiseen kohtaan ja koloon. Varmista, että saat aikaiseksi runsaan vaahdon. Anna vaikuttaa 2 minuuttia. Pyyhi vaahto pois, lisää öljy ja anna vaikuttaa noin 5 min. Uusi käsittely kerran päivässä viikon ajan. Jatka hoitoa päivittäin öljyllä, ja kerran/kaksi viikossa saippua/öljy yhdistelmällä, kunnes kavio on terve. Huom! Sieni-infektio tulee poistaa huolellisesti kaviosta ennen hoitoa vuolemalla. Vaikeissa tapauksissa kannattaa liottaa kavioita vartin verran saippualiuoksessa, jonka jälkeen lisätään öljy. Anna hevosen seistä kuivalla alustalla hoidon ajan sekä sen jälkeen hetki. 

Hoidettaessa sädemätää, sientä: sama kuin valkoviivataudissa. Kaviot kannattaa käsitellä kauttaaltaan molemmissa tapauksissa. 

HUOM! Öljy on hyvin riittoisaa, varsinkin saippuan kanssa käytettynä, joten aloita pienellä annostuksella ja lisää vain tarvittaessa. Suosittelemme aina saippuan käyttöä ennen öljyä, koska nämä kaksi tuotetta täydentävät toisiaan.

Ainesosat: Kehäkukka, Raunioyrtti, Rosmariini, timjami-, piparminttu-, laventeli-, oliivi- ja auringonkukkaöljy, mehiläisvaha

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
100 ml13.10 €
250 ml24.50 €