« Takaisin

Pioneer Herbal hoito-öljy haavoille

ANTISEPTINEN ÖLJY JONKA ON TODETTU TYREHDYTTÄVÄN VERENVUODON TEHOKKAASTI, POISTAVAN KIVUN JA PITÄÄ KÄRPÄSET JA HYÖNTEISET LOITOLLA HAAVOISTA TUNTEJA! 

Pioneer Herbalin Haavan hoito-öljy kehiteltiin erityisesti hoitamaan kaikenlaisia haavoja, nirhamia, hiertymiä, viiltoja jne. Öljyä voi levittää suoraan haavaan. Öljyn pääelementti on antiseptinen ja se sisältämät ainesosiat on monien vuosien ajan tehokkaiksi todettu. Öljy on testattu haavoihin jotka on aiheutuneet kivistä, piikkilangoista, aitalangoista, lauta-aidoista, kipinöistä, paalinnaruista ja okapiikeistä jotka on aiheuttanut tulehduksen. Öljyn sisältämä raunioyrtti sulkee haavan tehokkaasti ja nopeasti. Luonnon öljyt eivät tuki haavaa ja antavat hoidettavan alueen hengittää. Uskomattoman nopea vaikutus!

Omakohtainen kokemus haavan hoito-öljystä: Avasin hevoselta suunavaajaa, ja pikkurilli jäi avaajan hampaiden väliin. Sormesta lähti pieni pala pois, ja niinkun kaikki tietävät, sormesta tulee verta ja paljon. Laitoin saman tien haavan hoito-öljyä sormeen, tykyttävä kipu hävisi heti ja verenvuoto tyrehtyi nopeasti. Lisäsin öljyä parin päivän ajan sormeen ennen siteen vaihtoa, ja jo kolmantena päivänä pärjäsin pelkällä laastarilla. - Satu Vainikka

Haavan hoito-öljy on ideaali ensiapu esim vaellusretkille ja matkaratsastukseen ja yleisesti käytettynä myös kaikille eläimille! Tämä tulisi olla jokaisen ratsastajan ensiapulaukussa!

Ainesosat: Kehäkukka, Raunioyrtti, Rosmariini, tea tree-, timjami-, oliivi- ja auringonkukkaöljy, mehiläisvaha

 

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
100 ml12.10 €
250 ml19.90 €
500 ml32.50 €