Vainikan aitta kouluttaa nyt verkossa

Olemme perustaneet Kokonaisvaltaisen kavionhoidon-perusteet verkkokurssin syksyllä 2016 ja sen tueksi oman suljetun Facebook-ryhmän. 

Jos itse vertaamme verkkokurssia aikaisempiin tarjoamiimme Kavionhuoltopäiviin, on verkkokurssille osallistuminen monin verroin hyödyllisempää.

Yhden lähipäivän aikana opetettu teoria, vaikka kuinka tekisi muistiinpanoja, ei jäänyt mieleen kun osittain. Monesti ihmiset muistivat asiat virheellisesti. Samana päivänä opeteltu käytännön vuolu oli pintaraapaisu aiheeseen. 

Kakkos kavionhuoltopäivässä jouduttiin monesti kertaamaan teoriaa ja muistuttelemaan ihmisille mieleen jo opittua, ja jotkut tulivat kakkospäivään vasta vuosien päästä. Ykköspäivän aiheet oli onnellisesti unohtuneet.

Nyt verkkokurssilla saat palata jokaiseen aihealueeseen niin paljon kun itse haluat, koska saat kurssille vapaan rajattoman pääsyn. Näin varmistamme sen, että oikeasti ymmärrät, mistä on kyse, mitä mikäkin asia tarkoittaa ja miksi rakenteen mukaisesti vuollut kaviot on hevoselle se kaikista mukavin tapa liikkua. 


Verkkokurssimateriaalin sopimusehdot sivun alalaidassa


VERKKOKURSSIMME ON SINULLE AINA AVOINNA KIRJAUTUMISEN JÄLKEEN! EI RAJOITETTUA VOIMASSAOLOAIKAA.


OSTA KURSSI TÄSTÄ


Voiko kavionhoitoa opiskella verkossa?

- Kyllä voi ja todella tehokkaasti ja mukavasti! Verkkokurssilla opiskelu mahdollistaa täydellisen keskittymisen vain itse opiskeluun. Ei tarvitse huolehtia siitä, onko aikaa vai ei, koska kurssi on sinulle aina avoinna.

- Voit valita ajan ja paikan opiskelulle kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. 

- Kurssi on rakennettu sekä tekstistä, äänitteistä, kuvista ja videoista. Voit palata opiskelumateriaaliin yhä uudestaan ja uudestaan, kurssilla ei ole rajoitettua voimassaoloaikaa.

- Sinulla on käytössäsi muiden opiskelijoiden kanssa verkkokurssin yhteisö, jossa voitte jakaa kokemuksianne oppimasta asiasta sekä omia oivalluksianne oppimisen edetessä. 

- Kurssin tueksi on avattu myös oma Facebook-ryhmä! Ryhmään pääsy aukeaa sinulle kun olet ensin opiskellut kurssilla perusasiat. Kun lähdetään opiskelemaan itse vuolua, Facebook-ryhmässä voidaan laajentaa opiskelua ihan uuteen ulottuvuuteen. 

- Koko kurssin ajan opettajat ovat tukena vastaamassa kysymyksiisi!

- "Kurssi on kovin kallis, saanko sieltä tarvittavat tiedot myös?" Saat kurssilta tiedot ja taidot itsenäiseen vuoluun ajan kanssa. Jos vertaat yhden vuolun tai yhden kengityksen hintaa kurssin hintaan, säästät tulevaisuudessa kurssin hinnan omatoimisilla vuoluilla aika nopeasti. Ja ennen kaikkea hevosesi hyötyy paremmasta ja säännöllisemmästä kavionhoidosta.


Kenelle kurssi on suunnattu?

- Kurssi on suunnattu kaikille hevosten omistajille, hevosten kanssa työskenteleville ja kaikille hevosen kavion anatomiasta ja biomekaniikasta kiinnostuneille. On tärkeää ymmärtää, mitä kavion sisällä on, miksi jotain kohtaa vuollaan ja toista ei, miksi kavio käyttäytyy tietyllä tavalla, ja mitä uskallan kavioille tehdä. On myös todella tärkeää oppia ymmärtämään kokonaisvaltaisuuden merkitys kavionkin hyvinvoinnille! 

- Jos olet käynyt jo meidän Kavionhuoltopäiviä, saat tämän kurssin kautta paljon lisävarmuutta omaan vuolemiseen. 


Olemme aina painottaneet kyseenalaistamisen ja kokonaisvaltaisuuden kulttuuria. Meidän täytyy pystyä perustelemaan minkä takia teemme asioita tietyllä tavalla ja hoitamaan hevosiamme kokonaisvaltaisesti!


Opit kurssilla mm seuraavaa:


- Minkälainen eläin hevonen on ja miten sen tulisi saada elää voidakseen mahdollisimman hyvin

- Miten paljon hevosesi jokapäiväinen elämä vaikuttaa sen kavioihin, enemmän kun säännöllisin väliajoin tehty vuolu 

- Miten paljon kaviot vaikuttavat hevosesi jokapäiväiseen elämään 

- Ymmärtämään miksi mitäkin osaa kavioista vuollaan ja toisia ei, koska ja miten

- Opit kavion anatomian ja biomekaniikan

- Opit omatoimiseksi hevosesi kavioiden perusvuolussa

 

Huom! Kurssilla ei opeteta sairauden hoitoja, sairastapauksissa tulee aina ottaa yhteyttä eläinlääkäriin!


 - Kurssin auetessa oppimateriaali aukeaa sinulle moduuli kerrallaan. 

 - Saat joka päivä 2 viikon ajan ilmoituksen sähköpostiisi uuden moduulin aukeamisesta. 

 - Voit ostaa kurssin koska tahansa, silloin kun itsellesi parhaiten sopii.

 - Osioita kurssilla on 5 ja moduuleita yhteensä 12.

 - Käymme läpi järjestyksessä perusasiat hevosesta ja sen lajityypillisyyden tarpeista niin, että opit ymmärtämään omassa jokapäiväisessä elämässä hevosesi kanssa, mitkä asiat mihinkin vaikuttaa.

 - Saat tehtäviä, jotka auttavat sinua sisäistämään oppimasi asiat vielä paremmin.

 - Voit kuunnella äänitteitä ja katsoa opetusvideoita puhelimen kautta itse vuolutilanteessa aina kun olet vuolemassa hevosesi kavioita!

 - Sinulla on mahdollisuus keskustella Kokonaisvaltaisen kavionhoidon kurssin yhteisössä muiden oppilaiden kanssa kunkin moduulin kohdalla mieltä askarruttavista asioista sekä omista oivalluksistasi.

- Voit opiskella joko tietokoneella, puhelimella tai padilla.

- Tämän lisäksi sinulla on rajaton pääsy kurssin Facebook-sivuille jossa keskustelu kurssin aiheista jatkuu ja opettajien tuki on koko ajan matkassa! 


Kuka minua opettaa?

Kurssilla opettajina toimivat Satu ja Jiri Vainikka. Olemme opiskelleet kavionhoitoa vuodesta 2003 ja toimineet kavionhoitajina vuodesta 2004. Vuolemme hevosen rakenteen mukaisesti, ja seuraamme tiiviisti mm Dr Bowkerin ja Chris Pollitin tutkimuksia. 

Lisätietoa opettajista.


HUOM! VERKKOKURSSIN MATERIAALI KUULUU VAINIKAN AITTA AY:LLE JA SEN KOPIOIMINEN JA/TAI JAKAMINEN ON KIELLETTY!MAKSAMINEN

Miten voin maksaa verkkokurssin?

Voit maksaa kurssin Vainikan aitan verkkokaupassa verkkopankin kautta, luottokortilla tai laskulla joihin saa osamaksuvaihtoehdot. 

OSTA KURSSI TÄSTÄ

Verkkokurssin tilauksen sopimusehdot

1) Tilattu digitaalinen palvelu: Verkkokurssi Kokonaisvaltaisen kavionhoidon perusteet, jonka sisältö, aikataulu ja kokonaishinta on kuvattu kurssikuvauksen yhteydessä.

2) Palvelun tarjoaa Vainikan aitta Ay, Puutarhantie 95, 12600 Läyliäinen. vainikan.aitta@gmail.com (puh 050-4099919) Yhteydenotot sähköpostitse.

3) Palvelun toimittamista ja käyttöä koskevat yhteydenotot sähköpostitse vainikan.aitta@gmail.com

4) Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta. Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama kuitti toimii tilausvahvistuksena. Tilauksen yhteydessä kuluttaja hyväksyy ilmoitetun aikataulun, jolla palveluun liittyvät materiaalit julkaistaan kuluttajan käyttöön. Kuluttajalla on oikeus perua kauppa ennen ensimmäisten materiaalien julkaisua. Tällöin palvelun tarjoajalla on oikeus pidättää palvelun toimittamiseen liittyvien kulujen osuus maksusta. Kun materiaalien julkaisu on alkanut, kauppaa ei enää voi perua.

5) Tämän sopimuksen tarkoittama digitaalinen palvelu on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten web-selainohjelmistojen kanssa ja vaatii täten tietokoneen, älypuhelimen tai tablet-laitteen toimiakseen. Kuluttaja vastaa itse soveltuvan laitteen ja selainohjelmiston hankkimisesta sekä kaikista tähän liittyvistä kuluista. Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa mahdollisesta kuluttajalla käytössä olevan laitteiston ja palvelun yhteensopimattomuudesta.

6) Palvelu on tarkoitettu peruskavionhoitoon. Sairastapauksissa tulee aina ottaa ensisijaisesti yhteys eläinlääkäriin.

7) Maksuvaihtoehtoina toimivat sivuillamme kohdassa Käyttöehdoissa mainitut maksutavat.