top of page

Flex Hoof Boots

Maailman ensimmäiset paljasjalkakengät hevosille ja poneille,
valmistettu Suomessa!

Flex_hoof_boots_logo_edited.jpg

Flex Hoof Bootsit on Satu ja Jiri Vainikan Suomessa valmistamat maailman ensimmäiset hevosille tarkoitetut paljasjalkakengät, joiden suunnittelun pohjana on ollut hevosen lajityypillisyys, rakenteenmukainen kavionhoito ja tukena Vainikoiden vankka ammattitaito.

Kaikki Flex Hoof Boots-malliston tuotteet on valmistettu silmälläpitäen hevosen hyvinvointia. Tuotteet kestää hyvin, kunhan hevosesta pidetään hyvä huoli! 

DSC_0901_edited
DSC_0731_edited
IMG-20211112-WA0018_edited
InShot_20210902_082729653_edited
InShot_20210912_145549196_edited
IMG_20211123_065345_edited
InShot_20210503_212723657_edited
IMG-20220123-WA0011_edited
InShot_20210902_083002778_edited
IMG-20220123-WA0016

Flex Bootsit ei hierrä, ei kierrä, pysyy jalassa ja on erittäin helpot käyttää.

Flex Hoof Bootsit on loistava ratkaisu kengättömille hevosille ja poneille. Flex Bootseja voi käyttää kaikkina vuodenaikoina kaikissa lajeissa: maastoratsastuksessa, kentällä, hypätessä, ajossa ja myöskin tarhatessa. Jäänastojen avulla tarjoat hevoselle lisäpitoa liukkailla alustoilla.

Voit lähteä huoletta pidemmällekin lenkille, kunhan varmistut siitä, että kaviot on rakenteen mukaisesti vuoltu ja bootsien asetukset on tehty oikein.

Flex Bootsit on markkinoiden ainoat bootsit jotka ei vaadi ”sisäänajoa”!

Jos olet epävarma bootsin sopivuuden tai asetuksien suhteen, lähetä meille kuvat sähköpostilla osoitteeseen
hello@flexhoofboots.com ja autamme sinua mielellämme! Ohjeet kuvien ottamiseen löydät täältä.

Tutustu myös YouTube kanavaamme josta löytyy paljon hyödyllistä tietoa bootseistamme!

Säätövaraa ja värivalikoimaa

Flex Bootseissa on sekä säätövaraa että värivalikoimaa enemmän kuin missään muussa vastaavassa tuotteessa. Valmistamme myös käsityönä custom bootseja, joten jos hevosellasi on esimerkiksi hyvin suuret päkiäiset, eikä perusasetuksilla olevat Flex Bootsit sovi, laita meille viestiä hello@flexhoofboots.com ja katsomme sinulle sopivan custom-bootsin. 

Meillä on tarjolla lukuisia eri säärystin- ja päkiäisremmiväriä. Jokaiselle jotain! 

Meillä on myös tarjolla silloin tällöin kausivärejä. Koska jokainen hevonen ansaitsee myös vaihtosäärystimet, toisten ollessa pesussa, värien kanssa pääsee leikkimään mielin määrin. Jos oikein innostuu, voi joka jalkaan pukea eri väriset säärystimet ja remmit!

Kun tuotteet tulee tiensä päähän, ne tulee hävittää energiajätteenä. 

Boot colours2_edited.jpg

FlexPad tarjoaa lisäsuojaa, istuvuutta ja mukavuutta hevoselle

Jos bootsissa on pikkasen väljää, saat napakan istuvuuden FlexPad-pohjallisen kanssa. Flex Bootsien uniikin pohjan ansiosta pohjallinen uppoaa bootsin sisäpohjaan sekä muotoutuu kavion pohjaa vasten. Näin pohjallinen toimii sinettinä kavion ja bootsin välissä. Täydellinen istuvuus on taattu!

Flex pad yellow logo 2.jpg

Pohjalliset ovat pehmeitä, joten huolehdi siitä, että kaviot on huolella vuoltu, eikä niissä ole teräviä reunoja. Jos hevosesi kaviot ei ole tasapainossa, tai jos hevosesi ylälinjasta johtuvat ongelmat saa kavion laskeutumaan esim ulkosyrjälle enemmän, pohjallinen kuluu sieltä nopeasti. Myös liian pitkät varvasseinämät tai liian terävät kannat rikkoo pehmeän materiaalin turhan nopeaan, eikä ne hyödytä myöskään hevosen hyvinvointia. 

Kauniita värejä, monia värivaihtoehtoja pehmusteiden ja päkiäisremmien avulla

IMG_20220103_222827.jpg

Flex Bootsien sisäpohja on nerokkaasti suunniteltu ja yhdessä anatomisen pyörähdyskohdan kanssa hevosesi tuntee eron ensiaskeleilla. Bootseissa on ainutlaatuiset Flex Stud-paikat jäänastoille, joiden ansiosta bootsien ennestään erittäin pitävä pohja saa lisäpitoa jääkeleillä. 

Flex Hoof Bootsien kotisivut löydät täältä

Voit ostaa Flex Bootsit suoraan meidän omasta verkkokaupasta!
Flex Bootsien myynti globaalisti tapahtuu jälleenmyyjiemme kautta  ja heidät löydät kotisivuiltamme kohdasta Where to buy.

bottom of page