« Takaisin

HeinäverkkoJOS TUOTETTA EI VARASTOSSA, TOIMITUSAIKA

30 MM VERKOILLE NOIN 1-4 VKOA!

45 MM VERKOILLE NOIN 1-2 VKOA!

SILMÄKOKO JA MATERIAALIN PAKSUUS SELVIÄÄ VASEMMALLA OLEVASTA KUVASTA, JOSSA KAKSI VERKKOA ASETETTU VIEREKKÄIN! 30 MM SILMÄKOKOISEN VERKON MATERIAALI ON NOIN PUOLET OHUEMPAA KUN 45 MM VERKON MATERIAALI.

Pienen verkon mitat noi 0,9 m x 1 m, silmäkoot 30 mm tai 45 mm. Verkkoon mahtuu kuivaheinää noin 8 kg, esikuivattua enemmän.

L verkon mitat noin 1,5 m x 1 m, silmäkoko 30 mm tai 45 mm. Verkkoon mahtuu kuivaheinää yksi pikkupaali nipussa, esikuivattua ainkin 15-20 kg kun on tiukkana siivuna.

XL verkon mitat noin 2 x 1 m, silmäkoko 45 mm.

Heinäverkon avulla heinänsyöntiaika hidastuu huomattavasti, hevoset eivät pääse tallomaan heiniä ja näin heinä pysyy puhtaampana.

Verkot voi ripustaa kahden puun väliin (jotkut hevoset voivat kauhoa tätä) tai yhteen puuhun/tolppaan roikkumaan pussina (tätä hevoset eivät pääse kauhomaan), tai niille voi tehdä astian mihin verkko sidotaan kiinni neljästä reunasta. Katso kuvat.

Meillä verkot pestään juoksevan veden alla tarvittaessa tai pesukoneessa lyhyellä ohjelmalla ilman pesuainetta.

Verkot on testattu kengättömien hevosten keskuudessa valmistajan toimesta jo vuosien ajan, eikä verkkoihin takertumisia ole tapahtunut. Omassa pihattotarhassamme on ollut verkot käytössä talvesta 09 asti, eikä ongelmia ole ollut. Jopa aika kohelo varsammekin on pysynyt erossa verkosta.

Heinäverkon suuaukko kannattaa "neuloa" kiinni reunasta reunaan täytön jälkeen. Näin varmistumme ettei kauhovat hevoset saa jalkojaan verkkoon. Ja varmistumme myös siitä, että heinä menee hevosten suuhun oikeasta paikasta.

VERKKORUOKINTA EI SAA OLLA HEVOSEN AINOA RUOKINTATAPA, VAAN HEVOSEN TÄYTYY SAADA SYÖDÄ MYÖS PÄÄ ALHAALTA LUONNOLLISESSA ASENNOSSA PÄIVITTÄIN!

HUOM! Emme suosittele verkon käyttöä kengällisillä hevosilla!

Heinäverkon valmistaja heunetz.de

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
pieni 30 mm42.00 €
pieni 45 mm42.00 €
L 30 mm72.00 €
L 45 mm72.00 €
XL 30 mm89.00 €
XL 45 mm89.00 €