UKK

Usein kysyttyjä kysymyksiä Flex Hoof Bootseista. Jos et löydä vastausta omaan kysymykseesi, lähetä meille oma kysymyksesi osoitteella info@flexhoofbootseurope.com

Mistä voin ostaa bootsit? Flex Hoof Bootsit voit ostaa kaupastamme Flex Hoof Boots Europe ilman toimituskuluja kaikkialle EU alueelle.

Kuinka monta kilometriä bootsit kestävät? Kukaan ei voi vastata tähän kysymykseen, koska niinkun ihmisten lenkkareissa, myös hevosten lenkkareissa moni asia vaikuttaa. Sunnuntailenkkeilijän lenkkarit kestää kauemmin kun maratoonarin. Myös hevosen kehon käyttö ja sitä kautta tapa askeltaa vaikuttaa bootsien kestoon. Flex Hoof Bootsien pohja on hyvin kestävää TPU:ta. Karkeasti arvioituna bootsien kesto on aina sadoista kilometreistä tuhansiin.

Voinko käyttää Flex Hoof Bootseja hevosellani kivisillä alustoilla? Kyllä voit. Itse asiassa FlexHorse bootsin erikoislaatuinen pohjan rakenne vaimentaa iskuja tehokkaasti ja lisäpohjallisilla saa askeleisiin entisestään mukavuutta tarpeen mukaan. FlexHorse bootsit on markkinoiden pehmeimmät bootsit jotka tarjoavat kuitenkin maksimaalisen mukavuuden hevoselle tekemättä kavioista tunnottomia. Saaliseläimelle alustan tunnistaminen on hyvin tärkeää.

Voinko ostaa bootsit valmiiksi nastoitettuna? Nastat ostetaan erikseen ja nastoitetaan ohjeidemme mukaisesti.

Onko Flex Hoof Bootsit liukkaat? Flex Hoof Bootsit tarjoavat markkinoiden parhaan pidon erikoislaatuisen pohjamateriaalin ansiosta. Flex Hoof Bootsit tarjoaa paremman pidon kun paljas kavio.

Kuinka paljon bootsit maksaa? Hintatiedot löydät verkkokaupastamme.

Onko teillä bootseja shetlanninponeille? Itse asiassa bootseja ei ole valmistettu rotukohtaisten kokojen mukaisesti, vaan kavion koon mukaisesti. Eli mittaa kaviot ja katso kokotaulukostamme sopiiko Flex Hoof Bootsit ponillesi.

Kerääkö Flex Hoof Bootsien pohjat tilsoja? Pohjan rakenteen, materiaalin ja muodon ansiosta Flex Hoof Bootsit ei kerää tilsoja.

Miksi on tarpeen kiristää remmejä? Jos ymmärsin kysymyksen oikein, kysyjä tarkoitti ohjettamme kiristää remmit muutama askel pukemisen jälkeen. Tämä on tarpeen silloin, jos remmejä ei ole saatu napakasti kiinni ja kun hevonen ottaa muutaman askeleen ja kavion varvasosa liukuu perille bootsin varvasosalle, remmit löystyvät. Jos ne löystyvät liikaa, on niitä syytä kiristää.