Verkkokurssi kavionhoidosta

Miten kavionhoitoa voi opiskella verkossa?
 
Itse asiassa todella tehokkaasti ja mukavasti! Verkkokurssilla opiskelu mahdollistaa täydellisen keskittymisen vain itse opiskeluun.  Voit valita ajan ja paikan opiskelulle kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Kurssi on rakennettu sekä tekstistä, äänitteistä, kuvista ja videoista alkaen hevosen elinympäristöstä edeten loogisesti kohti perusvuolua.
 
Voit palata opiskelumateriaaliin yhä uudestaan ja uudestaan, kurssi on sinulle kirjautumisen jälkeen avoinna 6 kuukautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus jäädä kuukausimaksulla seuraamaan alati päivittyvää kurssiamme.
 
Sinulla on käytössäsi muiden opiskelijoiden kanssa suljettu yhteisö, jossa voitte jakaa kokemuksianne oppimastanne asiasta sekä omia oivalluksianne oppimisen edetessä. 
Kun lähdetään opiskelemaan itse vuolua, ryhmässä voidaan laajentaa opiskelua ihan uuteen ulottuvuuteen. Kurssin opettajat Jiri, Minna ja Satu ovat mukana keskustelussa. 
 
 
Kenelle kurssi on suunnattu?
 
Kurssi on suunnattu kaikille hevosten omistajille, hevosten kanssa työskenteleville ja kaikille hevosen kavion anatomiasta kiinnostuneille. On tärkeää ymmärtää, mitä kavion sisällä on, miksi jotain kohtaa vuollaan ja toista ei, miksi kavio käyttäytyy tietyllä tavalla tiettynä vuodenaikana, ja mitä uskallan kavioille tehdä. On myös todella tärkeää oppia ymmärtämään kokonaisvaltaisuuden merkitys kavionkin hyvinvoinnille! 
Jos olet käynyt jo meidän Kavionhuoltopäiviä, saat tämän kurssin kautta paljon lisävarmuutta omaan vuolemiseen. 
 
Olemme aina painottaneet kyseenalaistamisen ja kokonaisvaltaisuuden kulttuuria. Meidän täytyy pystyä perustelemaan minkä takia teemme asioita tietyllä tavalla.
 
Mitä opit kurssilla?
 
 • Minkälainen eläin hevonen on ja miten sen tulisi saada elää voidakseen mahdollisimman hyvin.
 • Miten paljon hevosesi jokapäiväinen elämä vaikuttaa sen kavioihin, enemmän kun säännöllisin väliajoin tehty vuolu. 
 • Miten paljon kaviot vaikuttavat hevosesi jokapäiväiseen elämään. 
 • Kavion anatomian ja biomekaniikan
 • Ymmärtämään miksi mitäkin osaa kavioista vuollaan ja toisia ei, koska ja miten.
 • Mikä parasta, ajan kanssa opit omatoimiseksi hevosesi kavioiden perusvuolussa. 
 
Huom! Kurssilla ei opeteta sairauden hoitoja, sairastapauksissa tulee aina ottaa yhteyttä eläinlääkäriin!
 
Miten kurssi toimii?
 
 •  Kurssille kirjautumisen jälkeen oppimateriaali aukeaa sinulle moduuli kerrallaan kerran päivässä 17 päivän ajan.
 • Voit ostaa kurssin koska tahansa, silloin kun itsellesi parhaiten sopii.
 • Osioita kurssilla on 5 ja moduuleita yhteensä 72.
 • Käymme läpi järjestyksessä perusasiat hevosesta ja sen lajityypillisyyden tarpeista aina perusvuoluun saakka niin, että opit ymmärtämään omassa jokapäiväisessä elämässä hevosesi kanssa, mitkä asiat mihinkin vaikuttaa.
 • Saat tehtäviä, jotka auttavat sinua sisäistämään oppimasi asiat vielä paremmin.
 • Sinulla on vapaa pääsy palata oppimateriaaleihin koska vain haluat ja niitä tarvitset puolen vuoden aikana tai niin kauan kun olet kuukausittaisella kurssilla mukana!
 • Voit kuunnella äänitteitä ja katsoa opetusvideoita puhelimen kautta itse vuolutilanteessa!
 • Sinulla on mahdollisuus keskustella yhteisössä muiden oppilaiden kanssa keskusteluryhmissä mieltä askarruttavista asioista sekä omista oivalluksistasi.
 • Voit opiskella joko tietokoneella, puhelimella tai padilla.
 
Kuka minua opettaa?
 
Kurssilla opettajina toimivat Satu ja Jiri Vainikka, alansa pioneerit Suomessa:
”Olemme opiskelleet kavionhoitoa vuodesta 2003 ja toimineet kavionhoitajina vuodesta 2004. Olemme opettaneet hevosten omistajia vuolemaa omilla kursseillamme vuodesta 2010 ja ensimmäinen verkkokurssimme valmistui vuonna 2016.  Opetuskokemusta meillä molemmilla on vuodesta 2008.  Vuolemme hevosen rakenteen mukaisesti, ja seuraamme tiiviisti mm Dr Bowkerin ja Chris Pollitin tutkimuksia. 
Voit lukea meistä lisää täältä.
Kolmas opettaja, joka tuli mukaan tiimiimme vuonna 2021 kun kurssimme kansainvälistyi, on Minna Sarkkinen. Minna on asunut Australiassa vuodesta 2000 ja vuollut hevosia ammatikseen vuodesta 2010. Minna omaa samat arvot hevosenpidosta, kavionhoidosta ja opettamisesta kuin Satu ja Jiri, ja solahti meidän tiimiin kuin kala veteen. Minna on myös Flex Bootsien Australian maahantuoja, joten hän kuuluu vahvasti perheeseemme.”
 
 
HUOM! VERKKOKURSSIN MATERIAALI KUULUU VAINIKAN AITTA AY:LLE JA SEN KOPIOIMINEN JA/TAI JAKAMINEN ON KIELLETTYÄ

Klikkaa alla olevaa painiketta ja seuraa meitä Facebookissa!