Vuolijaa etsimässä?

Meiltä kysytään suhteellisen usein, tunnemmeko vuolijoita jollain tietyllä alueella. Kysymykseen on kovin hankala vastata, monestakin eri syystä. Haluamme kannustaa ihmisiä opiskelemaan itse kavionhoitoa, jotta oma ymmärrys kasvaisi edes sen verran, että osaa katsoa miten oma vuolija vuolee hevosen kaviot. Toki aina paras olisi, jos omistaja pitkällä tähtäimellä opettelisi vuolemaan itse. Se on aina hevosen etu ja myös omistajan. Ammattilainen tai kokeneempi ihminen voi käydä silloin tällöin katsomassa että mennään oikeaan suuntaan.

Vainikan aitta on kurssittanut ihmisiä kokonaisvaltaisen kavionhoidon opein vuodesta 2010 ja 2016 siirryimme kurssittamaan verkkoon. Verkkokurssi on loistava tapa saada kattavat perustiedot kaviosta ja päästä omatoimisen kavionhoidon alkuun. Lue lisää verkkokurssistamme!

Oppilaidemme kommentteja verkkokurssista:

  • ”Sellaisia uutisia vaan, että oon niin iloinen kaikesta mitä oon oppinut tällä kurssilla 😊
    Olisin ennen ollut tosi huolissani kun säde kuorii kokonaisena ja apua anturastakin lähtee paksuja siivuja. Nyt vaan tyytyväisenä ynnään olosuhteita ja odottelen päästä jatkamaan mitä eilen aloitin. Ihanasti vielä sadepäivän pehmittämät kaviot 😄
  • “Hyvä kurssi myös eläinlääkäriopiskelijalle!”
  • “Kiitos huikeasta kurssista! Turhaan epäilin meneekö raha hukkaan, löytyykö rohkeus kurssin aikana aloitella itse kengättömän hevoseni kavioiden hoito. Kurssinne on todella hyvin suunniteltu, moduulien aiheet järkevässä järjestyksessä ym. Hienoa!”
  • “Alussa epäröin, uskallanko vuolla hevoseni kavioita pelkän verkkokurssin avulla. Hyvin nopeasti kurssin edetessä epäröinti kaikkosi. On todella hienoa kun pärjää itse. Kiitos teille upeasta kurssista!”
  • “Mahtavaa että olette tehneet näin paljon videoita kurssille!”

Jos kuitenkin tässä vaiheessa tarvitset apua kengättömän hevosen rakenteen mukaisessa vuolussa ja bootsineuvonnassa,  klikkaa tänne.