top of page
  • Writer's pictureSatu Vainikka

Valmistettu Suomessa

Flex Boots™-mallisto on ollut markkinoilla reilu 5 vuotta ja 7 vuoden huolellisen suunnittelun ja testauksen tulos. Olemme siis tehneet töitä bootsimme parissa jo reilu 12 vuotta. Valtava määrä työtunteja, testausta, mietintää, valvottuja öitä, suunnitelmien roskiin heittämistä ja uuden idean nostamista suunnitelupöydälle. Lisää testausta, mietintää, muutoksia, hyväksyntää tai taas roskiin heittämistä ja uuden idean työstöä. Vaatii paljon kärsivällisyyttä, idearikkautta ja sitkeyttä kehittää oma tuote. Se vaatii myös melkein kaiken muun elämän heittämistä sivuun, jotta maaliin päästään. Siinä ei pidetä lomia, eikä viikonloppuja, ei syödä säännöllisesti, saati vietetä aikaa perheen kanssa. Siihen uppoudutaan täysin. Se vaatii myös hulluutta sopivalla tavalla, mutta kaikista eniten, se vaatii intohimoa. Melkein kun palava rakkaus kumppania kohtaan, voisin kuvata tunnetta. Kuitenkin, se voi olla hyvinkin stressaavaa monestakin eri syystä. Tämän ymmärtää vain toinen tuotekehittelijä.
Välihuomautuksena, että tuotesuunnittelu ja -kehitys tarkoittaa sitä, että kukaan ei maksa yrittäjälle siitä palkkaa, se ennemminkin kuluttaa pääomaa. Nostamme hattua korkealle kaikille, jotka ovat suunnitelleet oman tuotteen. Kopiointi on helppo tapa saada aikaiseksi tuote, mutta onko se moraalisesti oikein saati voiko sellaisesta tuotteesta olla ylpeä? Valitettavasti mekin olemme joutuneet tilanteisiin, jossa tuotteemme on kopioitu. Täytyy sanoa, että se ei tunnu kivalta. Jokainen samassa tilanteessa ollut ymmärtää. Kuitenkin, kopijoijalla ei ole koskaan sitä tietotaitoa, mikä on alkuperäisen tuotteen tuotekehittäjällä. Toisaalta, kaikkea hyvää kopioidaan. Joten olkaamme ylpeitä omasta työstämme alkuperäisten tuotteiden valmistajina!

Sillä, mitä materiaaleja käytämme, minkä mallisia ja minkälainen rakenne tuotteissamme on, on todella suuri merkitys hevosen mukavuudelle ja tuotteen toimivuudelle sekä kestävyydelle. Niillä yksityiskohdilla on suuri merkitys hevoselle, ja käyttäjät huomaavat sen hevosten parantuneena liikkeenä. Tarkkaan harkittuja ominaisuuksia siis joita kaikkia emme edes erittele, niitä ei välttämättä kuluttaja edes huomaa, muuta kun siinä, että tuote on erinomainen!

Meille hevosen hyvinvointi tulee aina ensimmäisenä. Olemme valmiita sanomaan asiakkaalle ei, jos näemme, että hevonen ei hyödy tuotteestamme. Olemme tehneet sen monta kertaa vuosien saatossa, jo silloin kun myimme maahantuomiamme toisen merkkisiä bootseja, ja tämä saattaa joskus turhauttaa asiakasta, koska hyötyäkseen tuotteestamme, täytyy ensin hieman tehdä töitä hevosen hyvinvoinnin eteen. Kuitenkin loppupelissä, siitä hyötyy hevonen. Tällä linjalla jatkamme.
Mallistomme on tosiaan ollut markkinoilla reilut 5 vuotta, alusta saakka kansainvälisessä levityksessä. Suurin osa bootseistamme lähtee ulkomaille, ja niitä tapaa ympäri maailmaa hevosten jaloista. Se on aika hienoa! Hienointa on kuitenkin se, kun suomalaiset ovat ottaneet Flex Boots™-malliston omakseen💙🇫🇮

Olemme tehneet tietoisen päätöksen olla hakematta suomalaisuudesta vakuuttelevia merkkejä tuotteisiimme, koska ne osaltaan nostavat tuotteen hintaa. Haluamme, että Suomessa valmistettu tuote on myös hinnaltaan kilpailukykyinen. Koemme, että asiakkaamme tuntevat meidän rehellisyydestämme, ja voimme jatkaa tällä linjalla. 

Flex Boots™-mallisto on saatavilla suoraan meidän omasta verkkokaupasta, kaikkialle maailmaan ja tottakai myös Suomeen www.flexhoofbootshop.com

Toimitamme tilaukset kolmesti viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin nopeasti ja varmasti Riihimäeltä DHL:n kyydillä halutessasi aina kotiovelle saakka, tai valintasi mukaan haluamaasi toimipisteeseen.
 

Meiltä saat myös takuuvarmasti ammattilaisen apua sovitukseen, suomen kielellä, koska Helpdeskissämme palvelee toistakymmentä vuotta ammatikseen hevosia vuollut Minna 🥰 Jos laitat meille viestiä sovitusasioissa, tässä ohjeistus, millaisia tietoja ja kuvia tarvitsemme voidaksemme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.


Tarvitsetko apua oikean kokoisten bootsien valintaan?

Jotta voimme antaa sinulle tarkkoja neuvoja, tarvitsemme sinulta tarkkoja tietoja. Tämä blogikirjoitus kertoo sinulle tarkalleen, mitä tarvitsemme, joten lue se huolellisesti ja lähetä meille kaikki tiedot, niin autamme sinua mielellämme. 


Kuinka ottaa hyvät ja asianmukaiset kaviokuvat konsultaatiota varten


Tuotteiden käyttö

Jos olet saanut ensimmäiset bootsit ja haluat varmistaa, että käytät niitä oikein, katso tämä YouTube-video: https://youtu.be/zDKLQjPVZwY


Tarkista tuotteiden istuvuus

Tämä YouTube-video näyttää, kuinka Flex Boots-tuotteet sopivat hevosellesi tai ponillesi: https://youtu.be/SuihlNxjs2M


Minkälaisiin kavioihin FlexPony- ja FlexHorse-bootsit sopivat?

Ota selvää tästä blogikirjoituksesta (englanniksi): https://www.flexhoofboots.com/post/what-kind-of-hoof-shapes-do-flex-boots-fit


Palautus-, vaihto- ja takuuehdot

Yksityiskohdat takuustamme löydät täältä: https://flexhoofbootshop.com/taxes-shipping-and-returns/


Katso UKK-sivumme täältä: https://www.flexhoofboots.com/faq

Verkkosivustollamme on paljon hyödyllisiä blogikirjoituksia: https://www.flexhoofboots.com/blog 
Kuulemisiin!
Satu ja Jiri
140 views

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page